Linkek

Életmód-ezoterika Nyomtatás

Holisztikus grafológia


Szórakoztató grafológiának is nevezhetném ezt a rovatot. Itt a mélyebb, átfogóbb összefüggések, az írás legmélyére való hatolás és értelmezés kap hangsúlyt. A holisztikus grafológia különböző módszerek együttműködésével, összehasonlításával foglalkozik. Mindent a maga egészlegességében, egységében, komplexitásában érzékelő, észlelő, feltáró szemléletmód. A test, a lélek és a szellem egységét, egymásra hatását, aktuális állapotát vizsgálja, melynek feltáró módszerével kiderülhet, mi a probléma gyökere, és hol kell beavatkozni ahhoz, hogy az egész személyiség újra harmóniába tudjon kerülni.


holisztikus grafológia

A holisztikus grafológia nem a tradicionális grafológia eszközeivel dolgozik, hanem az egyes betűk elváltozásaiból indul ki. A betűk alaktanában különböző variációk jöhetnek létre, melyek a testben lejátszódó pszichés, mentális, érzelmi, viselkedésbeli, illetve fiziológiás változásokat jelenítenek meg. Így hívja segítségül a tarot kártya képszimbolikáját, a színszimbolikát, illetve a számszimbolikát is. Az intuitív grafológia és az ezoterikus szakterületek kombinálhatók, egymással közösen felhasználhatók.

 

 


 

Linkek

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
GrafologiaElemzes.hu, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting
Linkgyjtemny Internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok Items.hu Linkgyjtemny Kategorizlt linkek a kezdlapon! Linkajnl LinkBank Linkkatalgus Linkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkraktr Webkatalgus - Linktr Nyelviskola linkgyjtemny Link-katalgus Magyar Honlap Webkatalgus