Linkek

Tanácsadás Nyomtatás

Amikor bizonytalanok vagyunk, a grafológia segíthet


Azt már tudjuk, hogy a grafológia sok segítséget nyújthat különböző területeken. Mivel őszintébben és fedhetetlenebben mutatja jellemünket az írás, kevésbé tudja a valódi személyiség palástolni magát. Ezért használják a grafológia tudományát párkapcsolat elemzésre, pályaválasztáshoz, vagy akár munkaerő -vezető kiválasztáshoz. A tanácsadó azért van, hogy ezekben segítsen. A tanácsadás szó nem is igazán jó erre. Nem tanácsot kell adni, inkább utat mutatni a kérdezőnek, aki majd maga dönti el, hogy mi a helyes.


Grafológiai tanácsadás
A párkapcsolat terén a „gy” betű a klasszikus párkapcsolati jel. Ez a betű kiderítheti számodra, hogy pároddal jó párost alkottok-e, vagy esetleg milyen tulajdonságokban különböztök, amik majd később gondot okozhatnak.

Minden fiatal életében eljön az az idő, amikor pályát, hivatást kell választania. Ebben a korban azonban még eléggé éretlen az egyén, sokszor szülői ráhatással, népszerűségi szokások szerint választ foglalkozást. Itt lehet segítségre egy grafológiai elemzés. A pályaválasztási tanácsadásnak az a szerepe, hogy az adott személyhez, illetve annak képességeihez, adottságaihoz mérten, megkeresse számára a számba jöhető foglalkozások közül a legmegfelelőbbet. Ha rossz pályát választunk, az egész életünkre kihathat, mi pedig nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ha ezeket a lehetőségeket az emberek jobban kihasználnák, sokkal több boldog embert láthatnánk a munkahelyeken.

A munkahelyre rátérve: a munkáltatók egyre gyakrabban hívják segítségül a grafológust. Minden munkáltató arra törekszik, hogy olyan embereket találjon a cég profiljába illő feladatokra, akik a lehető legjobban fogják végezni a munkát, s olyan tulajdonságok birtokában vannak, amelyek fontosak az adott állás szempontjából. Tehát a munkaerő kiválasztást a HR- osztály és a grafológus együtt dolgozva végzi, és azokat az egyéneket szűri, akik az adott feladatra a legalkalmasabbak. Nemcsak új munkatársak felvételekor, de pl. előléptetéskor, áthelyezéskor is a kiválasztás folyamata zajlik, ahol ugyancsak érdemes előtte tájékozódni a feladatra jelentkezők felől. Egy grafológiai elemzésből sok minden kiderülhet az adott személyről.

 


 

Linkek

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
GrafologiaElemzes.hu, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting
Linkgyjtemny Internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok Items.hu Linkgyjtemny Kategorizlt linkek a kezdlapon! Linkajnl LinkBank Linkkatalgus Linkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkraktr Webkatalgus - Linktr Nyelviskola linkgyjtemny Link-katalgus Magyar Honlap Webkatalgus